Bestyrelsen i Skinfaxi har desværre må træffe beslutning om at aflyse alle arrangementer de næste to uger pga. udviklingen i coronavirus i Danmark.

AFLYST !!!

Søndag den 15. marts 2020 afvikler vi stævnetræning er for både erfarne stævneryttere og for dig, som gerne vil prøve at ride stævne for første gang, for dig der trænger til at komme i gang, og for dig som skal have gang i unghesten. Det hele afvikles uden pres og i et læringsmiljø, hvor der er plads til alle.

Det er stævnetræning, dvs. er kræves ikke rytterlicens, der er ingen kvalifikationskrav, altså fri tilmelding til alle klasser. Der rides i øvrigt efter regler i FIPO og dansk ride- reglement som vejledning. Dommeren giver alle ryttere vejledning og feedback som man kan bruge uanset om man skal ride stævner eller blot vil træne sin hest.

Alle ryttere (pr. ekvipage) har mulighed for at ride 2 klasser. ( en töltklasse og en gangartsklasse). Der afvikles en særskilt töltklasse T8 og gangartsklasse 4.5 for juniorryttere.

Der rides i følgende klasser:

·         Tölt klasser:

·         T5, opgavedel: langsom  tölt, 1 omgang, skift volte på kortsiden og hurtig tölt på langsiderne, langsom tölt på kortsiderne.

·         T8, T8 junior, opgavedel: valgfrit  tempo tölt, skift volte og valgfrit tempo tölt

·         Gangartsklasser:

·         Firegang:

·          4.3 opgavedel: langsom tölt, langsom til middel trav, middel skridt, langsom til middel galop, middel til hurtig tölt

·          4.5, 4.5 junior. Opgavedel: valgfrit tempo tölt, langsomt til middel trav, middel skridt, langsomt til middel galop.

·         Femgang:

·          5.2 Opgavedel: langsomt til middel tölt, langsomt til middel trav, middel skridt, langsomt til middel galop, pas

 

·         Specialklasser uden for FIPO:
60+ klassen (3-gangsklasse hvor en hest og rytter er til sammen fyldt 60 år eller derover) opgavedel: der skal vises skridt, langsom t
ölt eller trav, middel tölt, trav eller galop.

·         Børneklassen 0-12 år. Opgavedel: der skal vises skridt, langsom tölt eller trav, middel tölt eller trav (3-gangsklasse, hvor trækker er tilladt)

 

Klasserne T8, 4.5 rides med 2 ryttere på banen ad gangen, og der rides under speakers kommando.  

Der rides ikke finaler. Vinderen findes i udtagelsen. Der uddeles roset og en præmie til vinderen i alle klasser. Der er gratis adgang for tilskuere.

Deltagergebyr for Skinfaxiryttere er 125, kr. pr. ekvipage inkl. gebyr til Sporti. Man kan max tilmelde sig med 2 heste, deltagergebyret refunderes, kun hvis der foreligger en dyrlægeerklæring. Deltagergebyret skal indbetales ved tilmelding. Tilmelding sker via sporti https://www.sporti.dk/ridesport.

 Der er begrænset deltagerantal i alt 30 ekvipager, så først til mølle princippet er gældende.

Vi åbner for tilmelding via sporti den 11.  januar kl. 09.00 og sidste frist for tilmelding er 1. februar.

Startliste og endelig tidsprogram offentliggøres på Skinfaxi's hjemmeside, facebook og sendes i en mail til rytterne som er tilmeldt senest 1. marts 2020.

Vilhelmsdal stiller et græsareal til rådighed, hvor du kan lave en fold til din hest. Husk hegnsmateriale. Der er ingen adgang i stalde.

Indtjekning kan ske fra kl. 08.30-09.15. Du skal medbringe hestepas, tro og love-erklæring til indtjekning. Arrangementets første klasse starter kl. 9.30, velkomst og rytterinfo kl. 09.20.

Alle bedes rydde folde for hestemøg og generelt op efter jeres hest og jer selv. Der er  mulighed for opvarmning på udendørs ridebane. Alle skal holde sig klar i god tid inden klassen starter.

Vi håber at I alle vil give en hånd med i de praktiske opgaver på dagen. Uanset om du selv skal ride eller du er tilskuer, så meld dig som ledvogter, indpisker, sekretær, lave kaffe/the, bage kage osv. så vi kan få stævnedagen til at glide.

Medbring selv stol og forplejning. Klubben giver kaffe/the.

Vi glæder os til at se jer til stævneridning i ridehuset.

På vegne af Skinfaxi

Sjanna, Lenette og Nina.

Stævneudvalget.